Urządzenia i Akcesoria
Ciastka owsiane bez pieczenia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 sztuk
Składniki
-
120 g masła pokrojonego na kawałki
-
40 g wody
-
50 - 70 g erytrytolu50 - 70 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
-
50 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
100 g daktyli, suszonych, bez pestek pokrojonych na 2 cm kawałki
-
200 g płatków owsianych, błyskawicznych (patrz wskazówka)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
1.8 g
Kalorie
485.2 kJ /
115.9 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
14.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krem orzechowo-czekoladowy bez laktozy
5 min
Lamingtony bez pieczenia
1 godz.
Kulki mocy z masłem orzechowym
45 min
Batoniki owsiano-orzechowe z czekoladą
2 godz. 30 min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min
Ciasteczka migdałowo-kokosowe z czekoladą (bez cukru)
35 min
Kakaowo-orzechowe ciastka orkiszowe bez pieczenia
1 godz. 45 min
Jaglane batony z migdałami
4 godz. 20 min
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1 godz. 20 min
Batony z orzeszkami ziemnymi
1 godz. 30 min
Batoniki musli
1 godz.
Batony proteinowe
3 godz. 10 min